KIRIKKALE / MERKEZ - Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulu

Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulu

BAHÇELİEVLER MAH. 2097 SK. GÜLÜMSER ANAOKULU BLOK NO 39 MERKEZ / KIRIKKALE
Vizyon
Velilerin, personelinin ve öğrencilerinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğu eğitimde kalitenin öncüsü olan bir kurum olmak
Misyon
Çağın gereklerine uygun olarak tasarlanmış sevgi dolu ve huzurlu bir ortamda; potansiyellerini maksimum seviyede kullanabilen, bilimsel problem çözme becerilerini kazanmış, özgüveni tam, farklı düşünebilen bireyler yetiştirmek.
Ulaşım
Okulumuz ön ve arka bahçewsinden yuva Çullu ve Bahçelievler Mahallesi minibüsleri geçmektedir. Özel araba ile gelinecekse tren hattı geçince sol tarafta Kandemirler gözükecek Yuva yoluna dönüldüğünde pirinç fabrikasıduvarı ile yol birleşecek, duvarın bittiği anda bir alt sokakta.
Yerleşim Yeri
Kırıkkale Merkez Bahçelievler mahallesinde Evliya Çelebi ile yanyanadır. Bağımsız bir anaokuludur.
3 KM.
MESCİD